Verkstad & Plåtverkstad - Märkesverkstad betyder trygghet!

Som auktoriserad återförsäljare av Ford och Volvo innebär att vi uppfyller de många krav som tillverkarna ställer. Vår verkstad har modern utrustning, den senaste tekniken, fortbildar personalen, bland mycket annat. Vi följer tillverkarnas riktlinjer och krav, och uppdaterar kontinuerligt diagnostik- och felsökningsinstrument. Verkstadsutrustningen underhålls och verktygen kalibreras för att minimera felen, förlänga livstiden, och värna om miljön.

För att din bil skall fungera under alla förhållanden behöver den god skötsel. Den dagliga omvårdnaden tar du hand om själv. Service och reparationer överlåter du åt oss som sköter allt efter tillverkarens instruktioner.
När du utför service hos oss som auktoriserad Märkesverkstad, sker också automatiskt en kontroll om din bil omfattas av en kampanj eller uppdatering i exempelvis mjukvaran.

Lämna din bil till oss och du kan känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford, Volvo eller Renault bättre än vi. Vi har specialutbildade mekaniker, all nödvändig utrustning och den senaste programvaran.

Din Ford, Volvo eller Renault, vill ha service enligt serviceintervall, dock minst en gång i året.

Här finner du ungefärliga Volvo servicepriser. Kontakta oss gärna för offert.

http://priceindicator.demo.stendahls.se/?market=fise

Du vet väl redan om att regelbunden utförd service på din Ford, Volvo eller Renult i vår märkesverkstad håller andrahandsvärdet uppe då det är dags att sälja din bil? En servicebok, vari alla inspektioner och servicearbeten är utförda i enlighet med importörens instruktioner, och med våran auktoriserad återförsäljarstämpel, garanterar bästa möjliga pris när du skall sälja din bil, och den framtida ägaren kan vara säker på att köpa ett perfekt underhållet fordon. 

Alternativ transport:
Vi har en cykel du kan låna under ditt verkstadsbesök och vi erbjuder även en hyrbil för 45,-/dygn via RBS (bokas med RBS som kommer till oss med bilen enligt er överenskommelse). Alternativt kan du vänta i vår sköna lädersoffa med en kopp kaffe, surfa på vår fria wifi, se på TV eller läsa tidningar.

Din verkstad i Mariehamn på Åland.