Volvo V60 - Praktisk och kraftfull - Nu som Classic

För dig som behöver kombins mångsidighet men sportbilens avancerade köregenskaper. Nu som Classic modell =  merutrustning för 0 €!

Drivkraft och presterar på kommando. V60 handlar om äkta körglädje och prestanda, med lägre bränsleförbrukning. Med en fyrcylindrig motor som producerar kraft nog för sex eller åtta. Och tillvalet rattpaddlar för snabbare och mer exakt växling.

Utvecklad för komfort. Praktisk och elegant.

Njut av en lyxig kupé med specialgjorda, ergonomiska framstolar, hopfällbart baksäte, lyxigt läder (tillval), benutrymme för långfärder och gott om förvaringsutrymme.

Laddhybrid. Volvo V60 Twin Engine.

Volvo V60 D5 AWD och D6 AWD finns båda som laddhybrider. De har en sagolik bränsleekonomi och låga utsläpp plus otrolig prestanda – eller vad sägs om 0-100 km/h på bara 6,1 sekunder? Och för många kan minnet av bensinstationer bli just det – ett minne blott. I helt elektriskt läge kan du köra upp till 50 kilometer helt utan utsläpp – idealiskt för pendling.

Våra innovationer.

Allt vi gör är format efter människor. Alla innovationer har som mål att förenkla och förbättra ditt liv. Vi är extra nöjda över framstegen inom effektiv kraft, anslutbarhet och säkerhet. Tankesättet i dessa områden kallar vi: Drive-E, Sensus och IntelliSafe.