Komfort - Motorvärmare från Volvo tillbehör, DEFA och Calix

Alltid varm och startklar bil.

Med Volvo tillbehör, DEFA WarmUp och Calix motorvärmare samt kupévärmare startar du dagen i en uppvärmd bil. Du slipper att skrapa rutorna och du har fulladdat batteri och varm motor.

Volvo tillbehör. Elektrisk motorvärmare.

Med en elektrisk motorvärmare och ett kupéelement är bilen varm och skön att sätta sig i när man ska åka iväg kalla vinterdagar. Förutom att motorslitaget blir mindre då bilen varmstartas, drar den mindre bränsle och släpper ut mindre mängd avgaser.

Frontintaget monteras i den främre stötfångaren och ger ett integrerat intryck samt gör den lättåtkomlig. Elektrisk motorvärmare kan kompletteras med en kupékontaktsats som möjliggör inkoppling av kupéelement.

Volvo tillbehör. Fjärrstart, motor.

På kalla vinterdagar eller varma sommardagar kan du njuta av att ha en behaglig temperatur direkt vid starten av din resa.

Med “Fjärrstart, motor” kan du på avstånd starta bilens motor med hjälp av bilens nyckel. Vid start av motorn värms kupén upp eller kyls ner till en behaglig temperatur. Maximal körtid är 15 minuter. Därefter kan motorn fjärrstartas ytterligare en gång.

Volvo tillbehör. Fjärrstart, bränsledriven värmare, bilnyckel.

Kalla vinterdagar då man vill slå på värmaren utan att behöva gå ut till bilen är fjärrstart ett oumbärligt tillbehör. Om bränsledriven värmare finns kan bilens mjukvara uppgraderas med fjärrstartsfunktion. Med ett knapptryck på bilnyckeln går värmaren igång och bilen kvitterar detta genom en blinkning med lamporna.

Volvo tillbehör. Fjärrstart, bränsledriven värmare.

Kalla vinterdagar, då man vill slå på värmaren utan att behöva gå ut till bilen, kan denna fjärrsändare vara oumbärlig. Värmaren kan förses med fjärrkontroll bestående av en mottagare som monteras i bilen och en liten sändarenhet.

Volvo tillbehör. Tidur, bränsledriven värmare.

Ställ in tiden för avresa så startar motor- och kupévärmare automatiskt. Motorn blir då uppvärmd och kupén värms upp till behaglig temperatur. Motor- och kupévärmare stannar automatiskt vid den inställda tiden för avresan. Genom att ladda ner en applikation kan nu fabriksmonterad tillsatsvärmare enkelt uppgraderas till bränsledriven parkeringsvärmare.

Timer hanteras lätt via en ring på blinkersspaken, på samma sätt som färddatorn.

Volvo tillbehör. Batteriladdare.

Volvos batteriladdare är ett perfekt komplement till den bränsledrivna värmaren. Batteriladdaren ser till att batteriet alltid är tillräckligt laddat för att bilen ska kunna startas när det är kallt väder och när den bränsledrivna parkeringsvärmaren används. Laddaren kopplas lätt in och ur i bilens frontmonterade eluttag.

Regelbunden laddning förlänger batteriets livslängd och håller det i god kondition.

Volvo tillbehör. Kupéelement.

Ett kupéelement med kompakt design som är både lättplacerat och effektivt. Elementet är endast 35 mm tunt och anpassar sig automatiskt efter omgivningens temperatur. Med rätt placering i fordonet blir uppvärmning och avisning mycket effektiv.

Boka tid i vår märkesverkstad redan idag för montering av Motorvärmare med tillbehör för din Volvo, Ford eller Renault!