Volvo Bilbarnstolar - Använd marknadens bästa babyskydd och bilbarnstol till ditt mirakel

Volvo tänker även på passagararna från början till slut - under hela processen och har en genomtänkt produktserie för ditt lilla mirakel.

Volvo har, tillsammans med den ledande tillverkaren Britax, utvecklat tre bilbarnstolar för maximal komfort och säkerhet för barn i alla åldrar. Alla barnstolar är tillverkade enligt Öko tex 100, vilket är ett internationellt certifieringssystem som minskar risken för allergier, och Volvos unika tyg gör stolen lätt att göra ren. Stolarna har även krocktestats i Volvobilar. Stolarna är bekväma, lättmonterade, snygga och smälter in i bilens interiör. Bruksanvisningen finns lättillgängligt i en ficka i stolen.
Stolarna har ISOFIX fästen, och 3-punktsbältena är vadderade.

Det är viktigt att du väljer en bilbarnstol som är anpassad till ditt barns ålder och vikt.

Volvos Babystol passar för din nyfödda upp till ca 1 år eller 13 kg. Huvudstödet och bälten kan ställas in i olika höjder med en enkel enhandsjustering.

Volvos vändbara barnstol (9-25 kg).  Denna stol är den perfekt för ditt barn då barnet växt ur Babystolen. Ditt barn åker säkrast bakåtvänt när det är litet, gärna ända fram till 4-5 års åldern, eller så länge barnet sitter bekvämt i stolen. Vid en eventuell krock belastas då hela ryggen, istället för den lilla sköra nacken. När barnet är större och nacken starkare, svänger du om denna stol så barnet åker framåt. Användningstiden är således lång för denna stol.

Volvos bälteskudde med ryggstöd är stolen för det lite större barnet, upp till ca 140 cm långa. Nackstödet är höj- och sänkbart och sidoskydden skyddar samt ser till att ditt barn sitter bekvämt i stolen.

Alla de här tre bilbarnstolarna uppfyller de strängaste kraven och skyddar ditt barn på absolut bästa sätt. Vi hjälper dig hitta rätt stol, och monterar den. Ta ditt barn och din bil med till oss, för att testa ut er nya bilbarnstol.

Glöm inte att det är viktigt att bilbarnstolen är rätt monterad och används på rätt sätt!  Alla i bilen skall vara bältade. Åk tryggt - åk Volvo - Designed Around You