Ford Ranger - Europas populäraste pickup!

Ford Ranger är skapad för att prestera, byggd för att hålla. Lika rejäl och kapabel som tidigare men smartare än någonsin.

Ford Ranger har rykte om sig att vara en hårdnackad pickup som klarar alla situationer och alla väglag. Med en rad uppgraderingar i designen, prestandan och tekniken förstärker nya Ranger det välförtjänta ryktet ytterligare. Låt nya Ranger göra jobbet! Med imponerande effekt och bränsleförbrukning, hög nyttolastkapaciteten och kolossalt lastutrymme är Ranger byggd för att arbeta.

Byggd för att klara det mesta.

Med en lastkapacitet på upp till 1 430 kg*, en dragkapacitet på upp till 3 500 kg ** och ett vadningsdjup på 800 mm tacklar Ranger de allra tuffaste situationerna.
Den här pickupen kan du lita på i alla väder och i den kärvaste terrängen. Ranger klarar riktigt tuffa uppgifter, samtidigt som den ger dig fantastisk körglädje. Året runt, dag efter dag.

Byggd för att vara smart.

En redan välutrustad bil har fått ännu fler smarta funktioner – varav Adaptiv farthållare med Forward Alert, Lane Keeping Aid, trafikskyltsigenkänning och Driver Alert är några. Med ljud- och kommunikationssystemet Ford SYNC 2 styr du telefon, musik, klimatanläggning och navigering med rösten eller via åttatums peksärmen i färg. Auto-Start-Stop-systemet, den elektriska servostyrningen (EPAS) och ett nytt utväxlingsförhållande bidrar till nya Rangers överlägsna dragkraft och väsentligt förbättrade CO2-utsläpp och bränsleekonomi. Ranger är dessutom den första pickupen någonsin som har fått 5 stjärnor i säkerhetsbetyg i prestigefyllda Euro NCAP 5.