Ford SYNC & Bluetooth

Ford SYNC hjälper dig att på ett säkert sätt hålla dig uppkopplad. Med rösten är det möjligt att göra många saker – från att ta mobilsamtal till att hitta närliggande platser eller lyssna på din favoritmusik.

Det nya SYNC 3-systemet bygger på att svajpa och peka (som på en smartphone), ge röstkommandon och utökade funktioner. Allt för göra det lätt för dig att hålla ögonen på vägen och händerna på ratten.

Ford SYNC.

Med Ford SYNC kan du både ringa och ta emot samtal, läsa sms och styra musiken på din mp3-spelare med rösten. Med AppLink-funktionen styr du populära appar för Android och iOS med rösten. Så att du kan lyssna på ljudböcker, få de senaste fotbollsresultaten, hitta närliggande restauranger eller höra dina Spotify-favoriter. Ford SYNC med Emergency Assist kontaktar på egen hand räddningstjänsten, och ger viktig information såsom dina koordinater, om olyckan skulle vara framme.

Ford SYNC 2.

Ford SYNC 2 med röststyrning och pekskärm har uppgraderats till en skarp 8-tumsskärm i färg för intuitiv kontroll av viktiga funktioner som telefon, ljud, klimatkontroll och – som tillval – navigering via röst eller beröring.
OBS: SYNC 2 har inte AppLink.

Ford SYNC 3.

Den senaste och mest avancerade versionen av SYNC förbättrar funktionaliteten och bekvämligheten från SYNC och SYNC 2. Det nya gränssnittet har större knappar för du snabbt ska få en överblick av informationen. På åttatums-pekskärmen kan du nypa och svepa (som på smartphones och surfplattor) för ännu mer intuitiv navigering. AppLink och Ford SYNC 3 kan också anslutas till Apples CarPlay och Android Auto.

Större. Snabbare. Tydligare.

Det nya gränssnittet är ännu enklare att navigera i. De tydliga knapparna är större för att du ska få tillgång till information. Lätt och exakt. Detta i kombination med välbekanta smartphone-kommandon gör navigeringen snabb och intuitiv. SYNC 3 är upp till tio gånger snabbare än SYNC 2. Och det räcker att du pekar, svajpar eller använder rösten för att utnyttja den nya snabba teknologin.

Apple CarPlay och Android Auto.

Med SYNC 3 kan du ansluta din Apple- eller Android-smartphone till bilen. I stället för SYNC 3-gränssnittet på åttatums-pekskärmen, visas den välbekanta skärmen från din smartphone. Navigera och styr dina appar med hjälp av knappar, rattar och pekskärm i din Ford. Eller med hjälp av enkla röstkommandon. Få åtkomst till kartor, musik, texter och mycket mer. Det är också möjligt att diktera eller skicka sms samt att få dem upplästa för dig när du får dem.

Läs mera på ford.se eller kom in till oss på Varvsvägen 1 i Mariehamn så berättar vi mera!