Nya Ford Fiesta - Den nya generationen Fiesta är här!

En mer banbrytande stil. Fler möjligheter till att anpassa bilen efter din person, så att du kan göra bilen till din egen. Mer avancerad teknik, fler ovärderliga funktioner. Och förstås, ännu mer rolig att köra. Pånyttfödd och förnyad. Och, som du snart upptäcker när du synar den smarta designen: Nya Fiesta har så mycket mer att erbjuda än vad den visar dig för blotta ögat.

Teknik som du styr med rösten. Smart teknik borde alltid göra livet enklare. Om tekniken fungerar hemma och på din telefon utan problem, borde den inte kunna göra det i bilen också? Det är det som är tanken bakom Ford SYNC 3. Ett ultramodernt system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med intuitiva röstkommandon eller via färgpekskärmen på 8 tum. Med AppLink får du dessutom åtkomst till dina favoritappar, som till exempel Spotify, i din smartphone medan du kör. Samtidigt kan funktionen Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar eller ta dig till din destination på ett enklare och effektivare sätt. Du kan till och med ringa upp lokala restauranger genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig" eller slå i Michelinguiden för att få hjälp att välja och boka restaurang och hotell. SYNC 3 är inte den enda tekniken i nya Fiesta. Bilen är utrustad med många andra funktioner och system som du normalt bara hittar i mycket större och dyrare bilar.

En helt ny trendsättande look. Allt du kan om och älskar med Fiesta. Fast ännu bättre. Och ännu mer. Det är så vi beskriver nästa generation Fiesta. Flytande, skulpterade linjer formar den aerodynamiska karossen. Förfinad och mer modern. Sofistikerad. Ja, du kommer förstå i samma ögonblick som du ser på den. Interiören har designats som en plats du och dina passagerare vill vara på. En elegant och avslappnande miljö med smarta designval, lika snygga som sköna att ta på. Utsökta detaljer kombinerar form och funktion med enastående design. Med personanpassade paket och ett helt nytt sortiment av fräsch design och styling – som sportiga ST-Line, Active och lyxiga Vignale – kan du få din Fiesta precis som du vill ha den och göra den till din egen.

Din favoritmusik, som den är tänkt att höras. Oavsett vilken musik du föredrar förtjänar den att låta som artisten avsett. Och det är precis vad du kan förvänta dig i nya Fiesta. Varför? Därför att den finns att köpa med B&O PLAY. Detta förstklassiga ljudsystem på 675 watt levererar ett fylligt och kraftfullt ljud via en anläggning som består av en tiotums högtalare, bashögtalare och subwoofer. Den avancerade tekniken har utformats, utvecklats och finjusterats särskilt för nya Fiesta av B&O PLAY:s professionella akustiker. Under en fininställningsprocess som tar flera hundra timmar justerar dessa välrenommerade experter ljudet efter bilens exakta förutsättningar. De tar även hänsyn till körförhållandena. Det säkerställer att samma utomordentligt klara ljud och fantastiska lyssnarupplevelse återskapas vart du än åker. Så skruva upp volymen och upplev dina favoritartister och älsklingslåtar i din personliga konsertlokal: din egen bilkupé.

Läs mera: http://www.ford.se/Personbilar/Nasta-Generation-Fiesta