Nya Ford Galaxy - Färdas i första klass

Nya Galaxy finns med intelligent fyrhjulsdrift, iAWD.

Nya Ford Galaxy är bilen som ger en helt ny åkupplevelse med flexibla säteslösningar för upp till sju personer. Fold-Flat-seats med nya Easy Fold-funktionen gör det möjligt att fälla upp eller ned säten med en enkel knapptryckning. Den välutrustade och ovanligt bekväma kupén ger dig gott om utrymme för att slappna av och luta dig tillbaka, varje kilometer av resan blir en njutning. Uppskattar du en kombination av högsta kvalitet? Elegant men samtidigt modern design och Spjutspetsteknik? Uppgradera till nya Ford Galaxy – bilen som är lyxigare och rymligare än de flesta.

Fäll säten med en enkel knapptryckning.

Med det innovativa nya EasyFold-systemet kan du fälla ned andra och tredje radens säten med en enkel knapptryckning. Knappfunktionen EasyFold är en bekväm lösning, som underlättar vid lastning av större föremål. Genom en enkel knapptryckning fäller du den tredje sätesraden.

Ett stort panoramatak för en ljusare, luftigare känsla.

Nya Ford Galaxy kan fås med ett lyxigt, tvådelat panoramatak i glas som antingen kan vinklas upp eller som glider under det bakre takpartiet för att släppa in luft och ljus i kupén. Samtidigt som panoramataket låter det naturliga ljuset flöda in, håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar från skadliga UV-strålar. Det elmanövrerade solskyddet i taket kan när som helst stängas eller öppnas med en enkel knapptryckning.