Nya Ford S-MAX - Intelligent teknik, ultramodern formgivning

Fem eller sju säten, design och köregenskaper utöver det vanliga. Nya Ford S-MAX finns med intelligent fyrhjulsdrift, iAWD.

Intelligent teknik, ultramodern formgivning, stimulerande prestanda och precisionsstyrning ser tillsammans till att nya S-MAX skiljer sig från mängden. Flexibilitet, användbarhet och effektivitet är inbyggt i modellen. Och med ett utbud av enastående teknik är det här utan tvekan ett av de smartaste fem/sju-sätesfordonen på marknaden. Ett aktivt liv? Du har hittat bilen som är gjord för det!

Pålitlig under ombytliga förhållanden.

Ett intelligent fyrhjulsdriftssystem (iAWD) finns som tillval och kan avgöra hur mycket grepp, kurvtagningsbalans och mottaglighet som krävs i våta, torra eller isiga förhållanden och i olika typer av terräng. Med hjälp av iAWD-tekniken kan driften skickas till den främre eller den bakre axeln beroende på vilka krav som ställs på fordonet. Systemet Torque on Demand (vridmoment vid behov) levererar exceptionell styrförmåga och ökad effektivitet.

Smart sätessystem för ultimat flexibilitet.

En mångsidig säteslösning erbjuder generöst med utrymme för upp till fem/sju passagerare. Möjligheten att fälla ner säten i andra och tredje raden öppnar upp för en mängd olika konfigurationer för säten och förvaring. Sätena på andra och tredje raden kan till exempel fällas ner, med en enkel knapptryckning, för att ge plats åt skrymmande sportutrustning eller inköp från byggvaruhuset.

Panoramatak för en ljusare, luftigare känsla.

Det elmanövrerade solskyddet glider undan med en enkel knapptryckning så att naturligt ljus kan strömma in genom det fästade panoramataket. Samtidigt håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar dig från skadliga UV-strålar.