Nya Ford Tourneo Courier - Praktisk, rymlig och bränslesnål

Du gillar komfort, elegans och teknik. Men går det att få allt detta till ett överkomligt pris i en bil som dessutom är billig i drift?

Det går om bilen i fråga är en smart minibuss – Tourneo Courier. Denna kompakta och rymliga bil erbjuder gott om plats för personer och tillräckligt med utrymme för allt bagage. Med flexibla säten kan man maximera interiörutrymmet, och smarta förvaringslösningar och funktioner gör det enklare att organisera och förvara alla tillhörigheter.

Avancerade tekniska funktioner som Ford SYNC med röststyrning gör det möjligt att ringa och ta emot telefonsamtal handsfree. Systemet kan även läsa upp inkommande textmeddelanden.

Oavsett om du väljer vår ekonomiska dieselmotor på 1,5 eller 1,6 liter, eller vår prisbelönta effektiva 1,0-liters bensinmotor EcoBoost, kommer du att köra en av de bränslesnålaste bilarna som finns.

Kompakt och elegant, flexibel och bränslesnål, och fullspäckad med smarta funktioner och teknik – nya Ford Tourneo Courier kan vara allt du någonsin letat efter.