Nya Ford Transit Custom - "International Van of the Year 2013"

Transit Custom sätter ribban vad gäller effektivitet och lastutrymme, ökar din produktivitet och imponerar ordentligt på dina kunder. Den har verkligen gjort sig förtjänt av det prestigefyllda priset International Van of the Year.

Transit Custom är också den första transportbilen någonsin som har uppnått maximala 5 stjärnor i säkerhetsbetyg i Euro NCAP. Två av dess innovativa teknologier, Lane Keeping Alert och Ford SYNC® med Emergency Assistance, som även den belönats med EURO NCAP Advanced för teknologi – det är första gången någonsin som priset delas ut till ett kommersiellt fordon. 

Transit Custom sätter nya standarder för kommersiella fordon i och med den säkerhet den ger till sina användare samt till fotgängare. Det är faktiskt det första fordonet i sitt segment som någonsin belönats med ett 5-stjärnigt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Det är också det första kommersiella fordonet som belönats med Euro NCAP Advanced rewards för teknologi. Dessa utmärkelser har man fått för två innovativa teknologier: Filhållningsvarning och FORD SYNC® med Emergency Assistance, som kan ringa räddningstjänsten åt dig om att en olycka skulle inträffa. 

Mellanmodellen i vår nya Transit-serie – Transit Custom – har klassens bästa bränsleekonomi, mycket tack vare bränslebesparande ECOnetic-tekniker som Auto-Start-Stop och Smart Regenerativ Laddning. En bekväm och tålig interiör gör din arbetsdag lättare – speciellt i hytten som blir ett mobilt kontor. Även lastutrymmet är bäst i klassen. Och oavsett om du väljer Skåp, Dubbelhytt i skåp eller Kombi , finns den med många avancerade funktioner, inklusive röststyrda Ford SYNC med ett system för MP3/iPod- och telefonanslutning.