Mariehamns Motorcompany. Verksamt sedan 1954!

Söker du efter en långvarig relation?

Då har du hittat rätt! Ett bilköp är så mycket mera, än bara att köpa en bil.

Motorcompany är en fullservice anläggning, som finns till för dig under hela ditt bilägande. Vi har bilförsäljningen, där vi säljer nya Ford och Volvo bilar och har ett stort utbud av prisvärda, begagnade bilar. Stora som små. Vi har bilen för de flestas behov. Vi har varit verksamma i över 63 år och vi har lärt oss ett och annat på vägen.

I vår butik har vi reservdelar och tillbehör till våra märken, samt även till Volvo lastvagnar och andra tunga arbetsfordon.

I vår välutrustade verkstad jobbar utbildad personal med den senaste tekniken. Utrustningen kalibreras och underhålls regelbundet. Vi har den senaste diagnostikapparaturen och använder enbart biltillverkarens orginal reservdelar. Skulle olyckan vara framme fixar vår plåt- och skadespecialist till skadorna.  Självklart ger vi garanti på vårt arbete!

Mariehamns Motorcompany, verksamt sedan 1954 och är auktoriserad återförsäljare av Ford och Volvo. Företaget är ett av de äldsta bilföretagen på Åland, och den äldsta Ford återförsäljaren i Finland. Kjell-Åke Lund och Håkan Rikberg övertog företaget av Hans Stenius år 1985. Sedan år 2003 ägs bolaget av familjen Lund och i februari 2011 övertog Mikaela Lund VD posten.

Motorcompany har 12 anställda och den genomsnittliga anställningstiden är ungefär 17 år. Vi har stor erfarenhet och kompetens i vår bransch.