Integritetsspolicy

Bästa kunder

Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen (GDPR) gälla som lag inom samtliga medlemsländer i EU. Därav har vi nu uppdaterat vår policy hur vi hanterar våra kunduppgifter. Vi vill dock poängtera att dina personuppgifterna har alltid skyddats och sparats enligt gällande lagar hos oss.

Det är viktigt att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss på Motorcompany. Vår integritetspolicy beskriver hur vi sparar och använder din personliga information. Vi behandlar personuppgifter främst för att kunna leverera våra tjänster till dig, för att ge erbjudanden samt för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt hos oss.

Vi lagrar ditt namn, adress, telefon och e-post, i vissa fall personnummer, för tillhandahålla tjänster, utveckla tjänster, till annan kommunikation och direkt marknadsföring. De lagras för att du samtycker till det, eller för att de krävs enligt lag eller förordningar (tex bokföringslagen, konsumentköplagen). Vid besök på vår webbsida, och annan social media samlas cookies och IP adress.

Dina personuppgifter kan komma att delas med aktörer som behandlar personuppgifter för vår räkning, och vi lämnar ut dina personuppgifer till leverantörer av IT-system och deras samarbete för utveckling och support, samarbetspartners som hanterar betalning, samt myndigheter som begär ut handlingar i enlighet med vad lagen föreskriver.
Vi har kameraövervakning på vår fastighet och vid tillträdelse av denna medger du därmed att personuppgifter lagras hos oss.

Vi sparar inte dina personuppgifter under en längre tid än vad som är tillåtet enligt tillämplig lag, förordning, myndighetsbeslut eller praxis.

Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter (kostnadsfritt en gång/år), men du kan rätta och komplettera dem när som helst.

Har du några tankar, frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta registeransvarig VD Mikaela Lund (m.lund(@)motorcompany.ax)