Volvo Service 2.0

Vad är speciellt med Volvo Originalservice?

Hos oss blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Det är bekvämt.

Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Volvo. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.

Det är tryggt.

Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos oss!

Det är en bra affär.

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Volvo Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Allt som är extra ingår i priset.

Din Personliga Servicetekniker är kärnan i Volvo Originalservice. Men du får även tillgång till en rad andra tjänster som gör både ditt verkstadsbesök och livet med bilen smidigare. Till exempel ingår fri uppdatering av bilens mjukvara.

Volvo Originaldelar.

Din Volvo är tillverkad av mer än 5 000 högkvalitativa delar med lång livslängd. Om någon av dem skulle behöva bytas ut är alltid det pålitligaste valet Volvo Originaldelar – samma delar som bilen är byggd av. Volvo Originaldelar garanterar både delarnas funktion och säkerhet och är självklart det enda som används hos oss.

Ett års garanti.

Som extra trygghet får du alltid ett års garanti på servicen. På så sätt kan du vara säker på att vi följt serviceprotokollet och att arbetet är fackmannamässigt utfört. Skulle du upptäcka något fel på det vi åtgärdat, justerar vi naturligtvis detta kostnadsfritt. Garantin gäller hos oss och i 12 månader efter servicetillfället.

Volvo Service 2.0 gäller för följande modeller:

C30 2007-
S40 2004-
V50 2004-
S60
V60
XC60 2009-C70 2006-
V70 2000- (ej Classic 2000)
XC70 2001-
S80 1999-
XC90 2003-

Kontakta verkstadsbokningen på tel: +35818525301, så berättar vi mera!