Volvo - Global med skandinavisk stolthet

Européernas favoritbil är en Volvo #MadeBySweden

Nya Volvo V90, S90 och Volvo XC90 står som vinnare i den årliga undersökningen från Auto Motor & Sport Sverige där läsarna får rangordna sina favoritbilar. Läs gärna mera: http://bit.ly/2lF7rz1

Prioriterar du kvalitet, design, miljö och säkerhet vid val av bil?

Då är Volvo det självklara valet för dig! Modellår 2020 har mycket nytt att presentera.

År 1927 rullade den första serietillverkade Volvon ut av produktionslinjen i Göteborg. Inriktningen på säkerhet, hållbarhet och kvalitet har följt med i företagets utveckling ända från starten. Volvo är ledande inom bilsäkerhet. Volvo har varit först i världen med flera banbytande säkerhetstekniker och förarsystem. Toppmodern teknik, enastående komfort, i kombination med skandinavisk design, är Volvo ett utmärkt val när du väljer din nästa bil.

Great minds don’t think alike!

Vem är det som bygger de bästa bilarna egentligen? Är det tyskarna? Italienarna? Svenskarna? Koreanerna? Eller är det rentav amerikanerna? Sanningen är, att det inte är någon av dem. Det är alla. Tillsammans. Ända sedan 50-talet har vi välkomnat människor från hela världen till Hisingen i Göteborg, för att utveckla och bygga våra bilar. Inte av omtänksamhet. Inte av medmänsklighet. Utan för att vi vet att det gör oss både starkare och bättre. Mångfald stimulerar kreativitet. Det driver innovation. Det hjälper oss att utveckla säkrare och smartare bilar anpassade efter våra kunders ofta vitt skilda behov. Så om du någonsin funderat över vem som bygger de bästa bilarna, då vet du nu. Det är människor.

VOLVO – Made by People

Våra innovationer.

Allt vi gör är format efter människor. Alla innovationer har som mål att förenkla och förbättra ditt liv. Vi är extra nöjda över framstegen inom effektiv kraft, anslutbarhet och säkerhet. Tankesättet i dessa områden kallar vi: Drive-E, Sensus och IntelliSafe.

Prova gärna: Bygg Din Volvo Sverige eller Bygg Din Volvo Finland

Volvo Cars har på grund av kostnads- och miljöskäl som mål att minimera användingen av tryckt reklam- och informationsmaterial. Trenden är tydlig, och allt färre av våra kunder efterfrågar tryckt information, samtidigt som det är dyrt att producera och hantera. Därav kommer det det inte några tryckta bilbroschyrer från årsmodell 2020, men de finns i digital form.

Välkommen in till oss på Varvsvägen 1 i Mariehamn för mera information samt provkörningar!