Nya Volvo V60

I mer än 60 år har vi på Volvo utvecklat och byggt herrgårdsvagnar som gör livet enklare och rikare för familjer av alla slag. Nya Volvo V60 matchar alla de krav du ställer på en riktig herrgårdsvagn. Köregenskaperna är av allra högsta klass och nya V60 är ett nöje att köra. Skandinavisk design och smart funktionalitet gör det enkelt att trivas inne i kupén. Hela Volvo V60 utstrålar kvalitet och ändamålsenlig design, helt i linje med vår långa tradition.

De rena linjerna och funktinaliteten som definerar Volvo V60 sammanfattar essensen av skandinavisk design. Dynamisk, elegant och genomtänkt - det här är en bil som utstrålar självförtroende. De är de små detaljerna som skapar starka uttryck.
Inuti Volvo V60 är du på en plats där skandinavisk design och svenskt hanverk sammanstrålar. En plats där alla åkande färdas komfortabelt, tack vare superba säten och individuellt justerbar klimatstyrning. I den rena, avskalade designen kombineras form med funktion. Genuina material och förfinade detaljer skapar en känsla av modern lyx.

Redan när du tar plats i förarsätet och stänger igen dörren, kommer du upptäcka att nya Volvo V60 är en bil som är inställd på körglädje. Du finner dig snabbt tillrätta och sitter bekvämt även på långkörningarna.
Förutom att inspirera dig som förare, levererar V60 hela den bredd av förmåga och talang som du förväntar dig av en Volvo och en komfort som imponerar på alla vägar.

Nya Volvo V60 skapades med ett enda syfte: att förse dig med en bil som perfekt passar dig och din aktiva livstil. Det är en sportig herrgårdsvagn som motsvarar dina förväntningar på en dynamisk körupplevelse med exceptionell komfort och distinkt skandinavisk design - byggd med omtanke om människor och världen vi delar!

Gör ditt val, och njut av resan vart den än tar dig.

Nya Volvo V60 finns hemma hos oss på Varvsvägen. Varmt välkommen med din bokning!