Nya Volvo XC40

Nya Volvo XC40

Volvo XC40 är en helt ny Volvo. Bilen är vår första kompakta SUV, som ändå är trogen våra principer inom bilbyggande. Vi bjuder på strömlinjeformad design och banbrytande innovationer som underlättar ditt llv samt gör trafiken säkrare för oss alla.

Vår energiska och individuella nyhetsmodell bjuder föraren och varje passagerare på unik körkomfort. Det stora bagageutrymmet på 460 liter gör XC40 också till en av de rymligare bilarna i sin klass och ökar ytterligare på komforten. Den rymliga kupén kan utrustas med audiosystemet Harman Kardon Premium Sound med 13 högtalare (extra utrustning) som säkerställer förtklassig ljudåtergivning. Den strömlinjeformade exteriören fulländar du genom att välja det alternativ som du gillar bäst ur vårt breda urval av aliminumfälgar. I modellens standardutrustning ingår bland annat infosystemet Sensus med 9,3" pekskärm samt stilrena Thor's Hammer LED-varselljus.

I helt nya Volvo XC40 ingår ett brett urval av Volvos effektiva säkerhetslösningar, som både skyddar mot och avvärjer skador. Modellen har som standardutrustning City Safety som vid behov bromsar automatiskt om fara hotar. Tillvalsutrustning i Volvo XC40 är IntelliSafe Assist som är en innovativ teknik, som förbättrar vägsäkerheten. Den håller bland ett förvalt avstånd till bilen framför och har som enda bil i sin klass en halvautonom styrfunktion (Pilot Assist). Allt det här är en garanti för att nya Volvo XC40 är en verklig föregångare inom vägsäkerhet.

Sätt din prägel
Uttryck din personlighet genom ett urval av livfulla, moderna färger. Beroende på utrustningsnivå kan du även välja inre och yttre backspegelskåpor i svart eller vitt för att ge bilen ytterligare karaktär.

Få bättre uppsikt
Det är enkelt att parkera på trafikerade stadsgator med Volvo XC40, upplev skillanden med parkeringskamera 360. Ett tillval som ger dig ett detaljerat fågelperspektiv över bilen, så att du ser var du befinner dig i förhållande till andra fordon och föremål.

Använd din telefonen som nyckel
Volvo On Call kopplar ihop din telefon, surfplatta eller bärbara enhet med din Volvo XC40 så att du kan fjärrstyra bilen och få tillgång till en rad användbara funktioner. Med appen kan du sätta på värmaren i förväg, låsa eller låsa upp bilen på avstånd, hitta den på en full parkeringsplats och mycket mer.