Volvo Sensus - Håll dig uppkopplad för en oöverträffad upplevelse på vägen

En bra upplevelse på vägen ska omfatta din bils köregenskaper såväl som känslan när du kör den.

Därför har vi utvecklat Sensus, vår filosofi bakom all vår teknik som kopplar ihop dig med din bil och världen omkring dig. Varje funktion är utformad med eftertanke, för att se till att du kan kontrollera och anpassa din körning precis som du vill. För vi vill att du ska älska din bil lika mycket för dess insida som utsidan.

Upplev smartare körning. En intelligent bil är en bättre bil. Därför har vi utvecklat teknik för att skapa en intuitiv, mångsidig bil som är rolig att köra.

Underhållning. Kör bilen medan du strömmar musik, lyssnar på radio eller på böcker via dina favorit-appar inbyggda i Sensus.

Anslut. Nu kan du åka hemifrån utan att behöva lämna ditt uppkopplade liv. Med inbyggd Wi-Fi är bilen din personliga hotspot.

Navigera. Upptäck nya platser och lär känna världen med hjälp av tydlig, avspänd vägledning från ditt iGo-navigationssystem.

Tjänster. Koppla upp bilen på mot din smartphone eller via Volvo On Call för optimal bekvämlighet, trygghet och säkerhet.

Vår Sensus-teknik byggdes med dig och dina behov i centrum. Det är en del av det som skiljer Volvo från konkurrenterna.

Våra innovationer.

Allt vi gör är format efter människor. Alla innovationer har som mål att förenkla och förbättra ditt liv. Vi är extra nöjda över framstegen inom effektiv kraft, anslutbarhet och säkerhet. Tankesättet i dessa områden kallar vi: Drive-E, Sensus och IntelliSafe.

Läs mera på volvocars.com eller besök oss på Varvsvägen 1 i Mariehamn så berättar vi mera!