• Nya Volvo V60 Cross Country - Byggd för äventyr!

Volvo V60 Cross Country

Nya Volvo V60 Cross Country

Ett äventyr behöver inte vara komplicerat eller extremt. Nya Volvo V60 Cross Country är byggd för att ta dig dit du vill, med allt du behöver. Och vem vet, ditt nästa äventyr finns kanske runt nästa hörn?

Med sin kraftfulla design och sina unika detaljer är Volvo V60 Cross Country anpassad för alla äventyr. Det är en modern, elegant och robust bil som klarar av tuffare körning – både inne i staden och utanför. Låt inte underlaget bestämma vart du ska, nya Volvo V60 Cross Country har AWD fyrhjulsdrift som standard och ger dig bättre kontroll på alla vägar.
Nya Volvo V60 har höjts från marken för att ge den fler möjligheter och förmågor. Det finns ett band av skyddande beklädnad som har lagts till runt bilen för att stärka dess visuella uttryck. Detta kapabla utseende är i total harmoni med den vackert raffinerade kroppen. Kombinationen skapar ett mycket dynamiskt och tekniskt intryck. Det unika gallernätet i grillen förstärker känslan.

Gör den till din egen - Bygg ihop din egen Volvo V60 Cross Country. Välj mellan en rad färger, specifikationer och tillbehör anpassade för att passa dig och ditt liv. 

Välkomna in till oss för mer information!