Volvo V90 - Lyx på svenska

Volvo S90/V90 är årets bil i Finland 2017!

Vi tänker på ett annorlunda sätt. Både vår kultur och vårt klimat har format oss. Kanske är det därför vi alltid brytt oss mer om människor än hästkrafter. Ända sedan 1927 har vi satt människan i centrum och skapat innovationer som gör bilen bekvämare, säkrare och snällare mot miljön. Vår vision är att ingen människa ska omkomma eller skadas i en ny Volvo år 2020, för att världen behöver det. Innan dess kommer alla våra modeller kunna köras på el, för att framtiden kräver det. Nu lanserar vi en helt ny Volvo där varenda liten detalj har utvecklats med människan i åtanke. Där våra samlade erfarenheter av teknik, design och säkerhet möts för att göra din resa ännu bättre. Med Nya Volvo V90 börjar en ny era. Men vi kommer aldrig glömma var vi kommer ifrån.

Nya Volvo V90 - Den nya standarden för en modern, exklusiv herrgårdsvagn.

Lyx på Skandinaviskt vis. Nya Volvo V90 kombinerar eleganta naturmaterial med den senaste tekniken. Den luftiga kupén, de ljusa sätena och den intuitiva tekniken skapar en upplevelse där intelligent och vacker design samspelar perfekt med avancerade innovationer.

Funktion med stil. Herrgårdsvagnen från Volvo är en ikon i bilvärlden. Och Volvo V90 sätter en ny standard för den moderna, exklusiva herrgårdsvagnen, både när det gäller stil och funktion. Ett imponerande lastutrymme kombineras med rena linjer och lyxig design. Du får helt enkelt både stil och funktion – utan kompromisser.

Smartare ljus. Nya Volvo V90 är utrustad med LED-strålkastarna Tors Hammare. Lyktornas T-form ger ett enastående brett och långt ljusmönster. Ljuset är mer än dubbelt så starkt som konventionella halogenlampor. Dessutom hjälper de dig att se runt kurvorna vid mörkerkörning, eftersom ljuset följer styrningen och vrider sig upp till 30 grader åt båda hållen. Du slipper också ständigt växla mellan hel- och halvljus. Istället bländas helljuset av automatiskt precis så mycket som behövs när du får möte.

Apple CarPlay. Enkelt, avskalat, uppkopplat. Med Volvos unika integration av Apple CarPlay blir din smartphone en del av bilen. CarPlay låter dig göra allt det du vill göra på din telefon, direkt på den centrala skärmen i Nya Volvo V90.

Tryggare och bekvämare körning. Vår vision är att ingen ska skadas allvarligt eller omkomma i en ny Volvo år 2020. Redan idag ingår IntelliSafe som standard i Volvo V90 med en rad funktioner som är till för att göra din vardag tryggare och bekvämare, oavsett var du kör.

Ren körglädje. Du kan välja mellan två bensin- och tre dieselmotorer till din Volvo V90. Alla är ur vår nya Drive-E-generation med hög effekt och kraftigt vridmoment, samtidigt som bränsleförbrukning och utsläpp är på en mycket låg nivå. Till tre av motorerna kan du dessutom välja till fyrhjulsdrift.

Precis som du vill ha den - Välj motor, utrustningsnivå, klädsel, fälgar, färg och mycket mer.

R-Design. Du kan få din nya V90 i R-Design version med effektivt sportchassi för bästa möjliga väghållning. R-Design betyder unika dekorlister med kolfiberliknande finnish, speciell R-Design-ratt, skålade sportstolar, sportigare pedaler och speciella mattor. Belysningspaketet är dessutom förändrat för att markera R-Design-detaljerna på insidan. Exteriört finner du en förändrad frontspoiler med lite aggressivare utseende, grill med tunna, horisontala ribbor, mattsilverlackade ytterbackspeglar och detlajer i svart pianolack både i fronten och baktill.

Mera info: http://www.volvocars.com/se/bilar/modeller/v90 och http://www.volvocars.com/se/bilar/modeller/v90/made-by-sweden / Bygg Din Volvo

Våra innovationer.

Allt vi gör är format efter människor. Alla innovationer har som mål att förenkla och förbättra ditt liv. Vi är extra nöjda över framstegen inom effektiv kraft, anslutbarhet och säkerhet. Tankesättet i dessa områden kallar vi: Drive-E, Sensus och IntelliSafe.