Volvo XC60

Volvo XC60 är Sveriges mest populära SUV. Design, teknik och säkerhet samverkar och körningen är ett nöje. Välkommen in och provkör och beställ din redan idag!

Total kontroll. Nya XC60 har en egen attityd. En SUV Made by Sweden.
Kraftfull elegans. Volvo XC60 kombinerar elegans med en kraftfull framtoning.
Distinkt belysning. De T-formade LED-strålkastarna Tors hammare ger nya XC60 en tydlig Volvo-identitet. Active High Beam-funktionen gör att du alltid har bästa möjliga sikt, utan att du bländar mötande trafik.
Design. Tydligt formspråk. "– God skandinavisk design är skönhet som väntar på att bli upptäckt." Thomas Ingenlath, Senior Vice President Design på Volvo Cars. Pricken över i så ger du din nya Volvo XC60 unik karaktär med de fälgar som bäst passar din smak. Välj ur ett brett sortiment med olika dimensioner, design och färger.

Svenskt hantverk. Ljus, rymd och ett gediget svenskt hantverk. Bilen är välkomnande varje gång.
Byggd med omsorg. Volvo XC60 är byggd i naturliga och exklusiva material, själva sinnebilden för modern skandinavisk design.
Teknik med mänsklig touch. Kommunikationen med din Volvo XC60 känns självklar. Centerdisplayen  i mittkonsolen med touchfunktion är intuitiv och enkel att använda. Navigation och underhållning är aldrig längre bort än en lätt touch – eller ett röstkommando. Konstruerad för bästa ljud. Lyssna på  favoritmusik precis som den är tänkt att låta. Premium sound med Bowers & Wilkins ljudsystem ger en fantastisk ljudupplevelse.
Gör ditt liv enklare. Vår teknik hjälper dig och gör ditt liv enklare! Och du kommer inte ens märka att den finns där.
Total kontroll. Vår luftfjädring ger den perfekta balansen mellan komfort och vägegenskaper. Du åker alltid bekvämt oavsett underlag och fjädringen ser till att bilen hela tiden är i en horisontell position, så att du alltid känner att du har kontroll.

Din skyddsängel. Genom att hjälpa dig att styra undan kan vår senaste säkerhetsteknik hjälpa dig att undvika kollisioner. I högre hastigheter gör den körningen känns mindre stressande genom att tekniken anpassar styrriktningen med små mjuka korrigeringar för att hålla dig innanför körfältsmarkeringarna.
Din destination. Sensus Navigation leder dig rätt. Det stående formatet visar mer av din rutt så att du inte behöver bläddra. Olika destinationstjänster ger intressant och användbar information under hela resan.
Handsfree. Öppna och stäng bakluckan på din Volvo XC60 genom att föra foten i sidled under bilens stötfångare. Så när du har händerna fulla behöver du med andra ord inte ställa ned allt för att låsa upp bilen.
Kraft utan kompromisser. Nya Volvo XC60 finns som laddhybrid med vår T8 Twin Engine. Här får du en attraktiv kombination av  prestanda, effektivitet och låga utsläpp. Smidigt bilägande. Kontrollera din Volvo XC60 med Volvo On Call i din smartphone. Sätt på värmaren, kolla din automatiska körjournal, lås eller lås upp och mycket annat. Ett enkelt och smart sätt att ha kontroll på din XC60.

Upplev Volvo XC60. Volvo XC60 finns på plats hos oss på Varvsvägen 1. Varmt välkommen!
 

Läs mer på: http://www.volvocars.com/se/bilar/modeller/xc60