Volvos Garantier

Med varje ny Volvo ingår garantier som ska göra ditt bilägande så tryggt och bekvämt som möjligt. Därför är en av världens säkraste bilar förmodligen även en av de tryggaste.

Volvo Assistans - Fri förlängning vid service. Du står aldrig ensam om du skulle råka ut för driftsstopp eller missöden som punktering, strömlöst batteri eller bränslebrist. Volvo Assistans ger dig hjälp vid vägkanten och gäller i ett år räknat från första registreringsdagen. När du servar din bil hos en auktoriserad Volvoverkstad ingår fri förlängning av Volvo Assistans med ett år i taget fram till dess att bilen är 10 år. Läs mer om Volvo Assistans. 

Två års nybilsgaranti. Nybilsgaranti gäller för bil och utrustning som omfattas av ditt köpeavtal och säljaren svarar för eventuella fel som uppkommer inom två år efter leveransdagen.

Tre års vagnskadegaranti. Om bilen blir skadad genom en yttre olyckshändelse, trafikolycka eller skadegörelse av tredje part inom tre år (från första registreringsdagen), tar garantin hand om reparationskostnaderna med avdrag för självrisk.

Tolv års garanti vid genomrostning. Garantin omfattar delar av kaross och bärande chassikomponenter som utsatts för genomrostning inom tolv år från leveransdagen.

Ett års servicegaranti. Vi garanterar alltid att din service utförs fackmässigt. Om något fel skulle uppstå på det som åtgärdats enligt serviceprotokollet inom tolv månader, så tar vi hand om det helt kostnadsfritt.